Gefeliciteerd met jouw MadameRuiz Cadeaubon!

YES! Ik ben de gelukkige ontvanger van een MadameRuiz Cadeaubon

Gefeliciteerd met jouw MadameRuiz Cadeaubon! Je kunt jouw bon inwisselen door onderstaand schema in te vullen! Na jouw aanvraag zal MadameRuiz zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

 

  Jouw naam

  De naam van wie je de bon hebt gekregen  Hoe kan ik contact met je opnemen?

  Maak hieronder jouw portretkeuze:
  Soort portret:

  Aantal personen / dieren:

  Formaat:

  Wil je alvast een foto meesturen? Niet verplicht.

  Overige opmerkingen

  Ik wil graag een cadeaubon kopen

  Binnenkort zijn de Cadeaubonnen van MadameRuiz ook verkrijgbaar in de webshop. Tot die tijd kun je jouw Cadeaubon aanvragen via onderstaand formulier. MadameRuiz neemt per mail contact met je op.

   Weet je nog niet precies voor welk type portret je wilt kiezen? Hieronder staan de mogelijkheden op een rijtje.

   Klik rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .

   Zwangerschapsportret
   Geboorteportret
   Prematuur portret
   Kindportret
   Familieportret
   Liefdesportret
   Huwelijksportret
   Herinneringsportret
   Handenportret
   Hondenportret
   Kattenportret
   Paardenportret
   Vogelportret

   Cadeaubonvoorwaarden MadameRuiz

   In aanvulling op de Algemene Verkoopvoorwaarden van MadameRuiz zijn deze Cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door MadameRuiz uitgegeven Cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een MadameRuiz Cadeaubon aanvaard je deze Cadeaubonvoorwaarden en committeer je jezelf aan naleving hiervan.

   1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door MadameRuiz uitgegeven Cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte Cadeaubonnen) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door MadameRuiz en door aangewezen derde partijen.

    PERSOONSGEGEVENS

   2. Bij de aanschaf van de Cadeaubon worden er enkele contactgegevens van de koper en de begunstigde opgevraagd voor verdere afhandeling van de opdracht en om fraude te voorkomen.

    INLEVEREN

   3. Cadeaubonnen uitgegeven door MadameRuiz en/of door MadameRuiz aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar via MadameRuiz.nl / art@madameruiz.nl/cadeaubon 
   4. Een Cadeaubon van MadameRuiz kun je via art@madameruiz.nl inwisselen voor een inkt portret in opdracht / autonoom inkt portret of, wanneer blijkt dat het bedrag ontoereikend is, als bijdrage aan een inkt portret in opdracht / autonoom inkt portret. In verband met afwijkende btw-tarieven is de Cadeaubon geen betaalmiddel voor een print uit het assortiment of lijsten. 
   5. Het kan voorkomen dat de waarde van de aankoop lager is dan de waarde van de Cadeaubon. Het restantbedrag blijft bruikbaar voor volgende bestellingen. Deze waarde is opvraagbaar via art@madameruiz.nl. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaubon binnen de hier gestelde voorwaarden. 
   6. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen inwisselen. 
   7. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden via een bankoverschrijving. 
   8. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden. 
   9. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

    GELDIGHEID

   10. Iedere Cadeaubon van MadameRuiz is 3 jaar geldig na uitgifte. Tot 12 maanden na uitgifte gelden de prijzen van het moment van uitgifte; Daarna gelden de dan actuele prijzen zoals vermeld op madameruiz.nl  
   11. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt. 
   12. Aangezien een inkt portret in opdracht een product in opdracht betreft en wachttijden soms oplopen, wordt de datum van inwisselen bepaald door het moment van de officiële aanvraag van het inkt portret in opdracht door de begunstigde en de zo snel mogelijke plaatsing op de planning van MadameRuiz. De levering kan in overleg later plaatsvinden, maar de opdracht is bij inwisseling van de bon definitief.

    UITERLIJK

   13. De naam van zowel koper als begunstigde, waarde, datum van uitgifte, vervaldatum, unieke code en handtekening van MadameRuiz vind je op iedere Cadeaubon. Een Cadeaubon is alleen geldig wanneer alle velden door de kunstenares zijn ingevuld. De gegevens worden tevens bijgehouden door MadameRuiz. Iedere cadeaubon wordt met deze gegevens gecontroleerd.

    DIEFSTAL EN / OF FRAUDE 

   14. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking). 
   15. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd. 
   16. Een wijziging van begunstigde, vernoemd na AAN, is mogelijk, maar enkel wanneer de koper en MadameRuiz hiermee instemmen. Dit om fraude en diefstal te voorkomen. 
   17. Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan MadameRuiz te worden verstrekt. MadameRuiz behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon. Indien een Cadeaubon bij een derde partij is gekocht, dien je de kassabon en het aankoop/opwaardeerbewijs zorgvuldig te bewaren en op verzoek aan MadameRuiz te overleggen. 
   18. Diefstal en/of fraude, dienen direct te worden gemeld aan MadameRuiz. MadameRuiz is niet verantwoordelijk voor diefstal of fraude.

    HERROEPINGSRECHT

   19. Op Cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

    OVERIG

   20. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven. 
   21. Deze Cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de Cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde Cadeaubonvoorwaarden. 
   22. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via art@madameruiz.nl of via telefoon 0611126805. MadameRuiz zal jouw e-mail of telefoontje dan zo spoedig mogelijk behandelen.