❤ Corona booster voor digitale kunst

Waar is corona goed voor? Hiervoor!
En daar kan ik stiekem wel heel erg blij van worden. Wat vind jij van mijn nieuwe werk?

Mijn klaslokaal en atelier bleven deze week leeg

Van werken is het deze week nog niet gekomen. Niet als juf en ook mijn inkt portretten zijn er compleet bij ingeschoten. Ik slaap al de hele week in standje zitstand en mijn energie en concentratie zijn erg laag. Met mijn hoofd boven de inkt portretten hangen is dan ook geen optie, al vind ik dat sowieso niet zo’n net plan met dat gehoest en geproest. Dus blijft mijn klaslokaal deze week leeg. En blijft mijn atelier deze week leeg.

In pyjama en badjas aan de keukentafel

Echter halve bak, in mijn pyjama en badjas aan de keukentafel een beetje kliederen met Photoshop, dat lukt wel. Gelukkig hebben we hele relaxte fauteuils en rust ik dus lekker uit.

En dit is het resultaat.

Sort of terug naar mijn roots

Jaren geleden maakte ik grote schilderijen van vrouwen met acryl op doek. vrouwen, of androgyne personen. Jij mag het zeggen, de meningen zijn er over verdeeld. Met mijn vingers zat ik in de verf. Heerlijk vond ik het, lekker knoeien met kleur en structuur. Maar met jonge kinderen bleek deze manier van kunst creëren geen optie meer. Ik legde mijn kwasten neer, waste mijn handen en mijn aandacht ging naar mijn kinderen.

Mijn comeback was met mijn inkt portretten, minder vies, even gaaf en super persoonlijk. Nog steeds vind ik dat heerlijk om te doen! En dat geeft me altijd een hoop energie.

Maar nu ik me niet fit voel, heb ik zelfs daar geen energie voor. Eigenlijk voor niks. Maar ik ben niet zielig hoor, die energie komt vanzelf weer terug. En dat gehoest en geproest gaan vanzelf voorbij.

Ik ben eigenlijk ook wel een beetje blij. Want omdat ik verplicht moet niksen heb ik nu een manier gevonden om dezelfde stijl als mijn oude acryl schilderijen om te zetten in een digitaal product. 

Ik ben er mega enthousiast over. Ik ben natuurlijk super nieuwsgierig wat jij er van vindt! Ik hoor het super graag! Laat je hieronder een berichtje voor me achter?

    error

    Vind je MadameRuiz leuk? Vertel het vrienden!