De kus bij nacht - Gustav Klimt

Ben jij ook dol op de iconische Gustav Klimt? Één van ‘s werelds meest gerenommeerde kunstenaars, bekend vanuit de Wiener Secession met veel goud en details. De kus is absoluut zijn bekendste werk. Niet verwonderlijk natuurlijk. Een prachtig schilderij, vol liefde, erotiek en goud.

Als je op zoek bent naar een prachtig kunstwerk om jouw interieur te verfraaien, dan is De kus bij nacht, naar het werk van Gustav Klimt de perfecte keuze voor jou. Dit meesterwerk van de Wiener Secession (ook bekend als Jugendstil en Art Nouveau) is zo iconisch dat iedereen er warme gevoelens bij krijgt. Het goud en de vele details maken het een feestelijk kunstwerk dat in elk interieur past.

Deze digitale collage van De kus van Gustav Klimt biedt jou de mogelijkheid om dit iconische schilderij in een modern jasje te bewonderen. Dit kunstwerk is een combinatie van traditie en vernieuwing, waardoor het een unieke uitstraling heeft. De kenmerkende houding van de Kus blijft intact, maar de sfeer bij nacht geeft deze collage een nog romantischere sfeer. En de kleuren zijn warm met donkerblauw, rood, goud en oranje, feestelijke confetti en een prachtige sterrenhemel bij zonsondergang, is dit pure romantiek. En speelsheid, met toegevoegde verfvlekjes en zebraprint. Niet voor niets is dit één van mijn bestsellers op Werk aan de Muur.

Als je op zoek bent naar een prachtig kunstwerk dat jouw interieur zal verfraaien en jouw kamer tot leven zal brengen, dan is De kus bij nacht, naar het werk van Gustav Klimt de perfecte keuze voor jou. 

error

Vind je MadameRuiz leuk? Vertel het vrienden!