Geboorteportret : een newborn tekening met inkt of een persoonlijk baby schilderij met naam

Wil je een persoonlijke tekening laten maken voor een pas bevallen vrouw? Een portret illustratie laten maken als bijzonder kraam cadeau en blijvende herinnering aan die eerste momenten van dit nieuwe leven? Met een babyportret tekening in inkt heb jij zeker weten het meest originele, unieke en persoonlijke cadeau

Geboorteportret

Geboorteportret met naam in inkt, MadameRuiz

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje. Een bijzonder moment. Misschien zijn jullie voor het eerst papa en mama, misschien is er een klein broertje of zusje bij gekomen. Elk nieuw leven is uniek en verdient het om te worden gevierd. Geef jezelf een herinnering cadeau; een persoonlijk babyportret in inkt om het leven te vieren. Voor een extra persoonlijke twist laat je de naam subtiel verwerken in de schildering.

Dat neusje dat met duizend kusjes per dag wordt verwend

9 maanden hebben jullie toegeleefd naar het moment suprême: de geboorte van jullie kindje. En wat is het een bijzondere ervaring. De bevalling, de transformatie van een kindje in je buik, naar een kindje op je borst. Wat een bundel liefde ligt daar kwetsbaar op jouw blote lichaam. Het baby’tje dat wellicht drinkt uit je borst. En wat kun je blijven kijken naar dat kleine baby’tje. Jullie kindje. Zo fijn. Die zachte kreuntjes, die smakjes, die je wakker houden in de nacht, maar waar je met liefde naar kunt luisteren. Die tere vingertjes die je de hele dag wilt blijven strelen. Dat neusje dat met duizend kusjes per dag word verwend. Die warmte van dat lijfje dat als een mini kangoeroe zwetend aan je vast geplakt zit. 

heimwee naar de prille baby-tijd

Als ik kijk naar mijn eigen kleine mannen zijn ze al zo groot. Ze stuiteren de hele kamer door, praten honderduit en de oudste gaat zelfs al naar school en regelmatig spelen bij vriendjes. De tijd van duizend kusjes gaat voorbij. De borstvoedingsperiode gaat voorbij. Het uren knuffelen gaat voorbij. Hoe heerlijk het ook is om je kindjes op te zien groeien, groter te zien worden en zelfstandiger, je gaat zeker heimwee voelen naar die prille baby-tijd. Die tijd die echt wel heftig is geweest met slapeloze nachten, maar waar je soms ook zo gelukkig kon zijn met een klein huiltje in de nacht, waardoor je lekker samen mocht knuffelen. Een aai over dat hoofdje, dat kleine hoofdje, met die heerlijke baby-geur en die zachte donshaartjes. 

Een blijvende herinnering in inkt

Hoe fijn is het dan, om een blijvende herinnering te hebben aan die prille baby-tijd. Een inkt portret van jullie kleine jongen of kleine meisje. Een persoonlijk kunstwerk in een eerlijk materiaal dat de puurheid van jullie baby’tje recht aan doet. Een duurzaam materiaal, met de kracht van het leven, maar ook met de subtiliteit van het kleine bundeltje liefde. Een portret dat de liefde toont tussen jullie als ouders en jullie kleintje. De allereerste foto omgezet in kunst. Het moment waarop jullie kindje bij mama op de buik werd gelegd. Een inkt portret van het eerste buidelmoment met papa. De eerste kennismaking met broertjes of zusjes. Of gewoon, een alledaags bijzonder moment. Die fantastische lach. Die ondeugende blik. Die heerlijke bolle wangetjes. Die kleine vingertjes en schattige teentjes. 

Een duurzaam, persoonlijk en uniek cadeau

Met een inktportret in opdracht geef je (jezelf) een duurzaam, persoonlijk en uniek cadeau. Een prachtig en liefdevol kunstwerk voor aan de muur. Met de herkenbaarheid van jullie kindje en de subtiliteit van een poëtisch schilderij. Niet alleen het uiterlijk, maar ook het karaktertje vastgelegd in een blijvende herinnering.

De baby-tijd gaat voorbij. Met een inkt portret in opdracht maak je van een tijdelijk moment een blijvende herinnering in een prachtig en liefdevol kunstwerk. 

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

 

   

  ''Meer dan blij met het eindresultaat. Het portret was er ruim op tijd om cadeau te geven. Dit bijzondere moment en een prachtige herinnering is nu ook een geweldig dierbaar portret geworden.''
  logo MadameRuiz behorende bij recensie voor MadameRuiz
  Jessica Herrenauw
  Kindportret

  Geboorteportret in inkt, MadameRuiz, ook mogelijk met broertjes en zusjes

   

  ''MadameRuiz is zeker aan te raden! Qua contact loopt het ook allemaal op een fijne/prettige manier. Wij zijn ontzettend blij met het portret van ons zoontje. Deze gaat een mooi plekje krijgen!''
  foto eline santegoets behorende bij recensie voor madameruiz
  Eline Santegoets
  Geboorteportret
  ''We hadden een portret besteld van onze dochter. Deze is echt super mooi geworden en gaat een mooi plaatsje krijgen! Echt een aanrader!! Door de drukte bij PostNL en omdat wij niet al te ver uit de buurt woonden, kwam ze het persoonlijk afgeven, super lief!''
  foto kelly van gild behorende bij recensie voor madameruiz
  Kelly van Gils - de Haan
  Prematuur portret

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret