Handenportret

Hoewel we bij het woord portret vaak aan gezichten denken, kunnen handen ook heel typerend zijn. Waarschijnlijk herken je jouw partner of kinderen net zo makkelijk aan de handen. En de wijze waarop handen elkaar aanraken vertellen veel over de onderlinge relatie. Een handenportret is subtiel, liefdevol en kan uitkomst bieden wanneer gezichten te confronterend zijn.

Handenportret

Handenportret in inkt, MadameRuiz

Vertel een verhaal met handen. Een zakelijke handdruk, een liefdevolle aanraking, geborgenheid, die kleine vingertjes of schattige teentjes, hand in hand over het strand, het aanschuiven van de ringen op jullie huwelijk,  of de gevouwen handen van een dierbare overledene. 

Vertel jouw verhaal met handen

Aan de handjes van een baby kun je aflezen of de baby ontspannen, gespannen of vermoeid is. Ook als we opgroeien blijven onze handen ons verraden. Zijn we zenuwachtig, boos, of juist teder en zacht. Hoe raken we elkaar aan? Met welke intentie?

Een poëtisch alternatief

Soms is een portret van een gezicht te confronterend, maar wil je toch graag de herinnering aan jouw geliefde (vader, moeder, opa of oma) vasthouden. Wanneer iemand overlijdt worden er vaak foto’s gemaakt van de handen. Mijn opa en oma hielden op hun sterfbed beide een rozenkrans vast. Een prachtig gebaar. Een verstilling. En een prachtig, poëtisch alternatief voor een gezichtsportret.

Een blijvende herinnering in inkt

Hoe fijn is het om een blijvende herinnering te hebben. Een inkt portret, een persoonlijk kunstwerk in een eerlijk materiaal dat de puurheid van jullie liefde voor elkaar recht aan doet. Een duurzaam materiaal, met de kracht van het leven, maar ook met de subtiliteit van verlies. 

Een duurzaam, persoonlijk en uniek cadeau

Met een inktportret in opdracht geef je (jezelf) een duurzaam, persoonlijk en uniek cadeau. Een prachtig en liefdevol kunstwerk aan de muur. Met de subtiliteit van een poëtisch schilderij. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de onderlinge relatie wordt vastgelegd in een blijvende herinnering. 

Dit type portret is zeer geschikt ter herinnering aan
> de geboorte, met die kleine handjes en voetjes,
> het huwelijk, met jullie handen liefdevol in elkaar, voorzien van jullie kersverse ringen
> een overlijden van een dierbare, de handen ineengeslagen op het sterfbed.

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

Met een inkt portret in opdracht maak je van een tijdelijk moment een blijvende herinnering in een prachtig en liefdevol kunstwerk. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan be'tekenen'. Ik kom graag in contact met jou!

   

  Handenportret in inkt, MadameRuiz

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret