Herdenkingsportret: een prachtig geschenk ter herinnering en uit respect voor de overledene

Wanneer iemand sterft volgt een periode van rouw. Geef iemand een blijvende herinnering cadeau; een inktportret als condoleance cadeau bij verdriet ter nagedachtenis aan de dierbare overledene.

Postuum portret | Herinneringsportret

Herinneringsportret in inkt, MadameRuiz

Wanneer de stilte je raakt en je los moet laten wat je graag nog zo dichtbij had gehouden. Wanneer verdriet, boosheid, heimwee, verwarring, troost, warmte en liefde elkaar afwisselen. Dan is het tijd om te herinneren, te koesteren en te eren. Hoe ga je om met de leegte? Hoe ga je om met gemis? Hoe vind je troost bij overlijden? Met een herdenkingsportret in inkt houd jij jouw dierbare dichtbij in een eerlijk, tijdloos en duurzaam kunstwerk.

Een herdenkingsportret als persoonlijk gebaar geven aan iemand in rouw.

Hoe zeg je: ‘Sterkte ik denk aan je’ als je geen woorden kunt vinden?  Hoe geef je iemand steun bij overlijden als je elkaar niet kunt zien? Laat een brievenbus cadeau versturen in de vorm van een persoonlijk geschenk.  Iets waarmee je de nabestaande(n) echt een hart onder de riem steekt. Een beeltenis van de overleden geliefde wordt altijd gewaardeerd en krijgt als blijvend cadeau waarschijnlijk een vast plaatsje aan de muur.

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

Herinneringsportret in inkt, MadameRuiz

''Bedankt Miriam voor het prachtige portret van mijn vader. Het geeft mijn vader precies zo weer zoals hij was! Ik ben er heel blij mee!''
Mirjam Krijgsman
Herinneringsportret

   

  ''Lieve Miriam, Jij hebt ons héél blij gemaakt, een prachtig aandenken aan onze lieve Jeroen. Het is voor ons allemaal zo bijzonder geworden. Komen er nu ook achter dat we hem neer hangen in de kamer, op die plek waar de foto is gemaakt. Dat is toch zo mooi. Onze Roland en Eric hebben hem ook bewonderd , mooi mam was hun reactie. En wat knap gedaan. Dus alle lof voor jou!!! Werkelijk zo mooi, onze schoondochter Gemmy zei ooo Jeroen zo herkenbaar, mooier kan een compliment niet zijn. En Eric zei, och mam in die hoek van de kamer zat hij. De allerlaatste foto. Zo heeft het moeten zijn, Nogmaals heel veel dank. En o ja ook nog voor je lieve woorden op het kaartje. En hopelijk zien we elkaar nog eens. We wensen je veel succes, ook voor je mooie gezin. En geniet volop van het leven. Ik zeg maar zo. Geniet vandaag herhaal het morgen. Lieve groeten Thea en Theo''
  Theo en Thea
  Herinneringsportret

  Herinneringsportret in inkt, MadameRuiz

  ''Een prachtig persoonlijk portret mogen ontvangen van MadameRuiz, waarbij ook prettig contact was over de diverse mogelijkheden en uiteindelijk de wijzigingen die het portret écht af maakte voor ons. MadameRuiz gaat er vol passie en energie voor om de opdracht naar wens op te leveren. Dankjewel!''
  Leoni
  Herinneringsportret  Wist je dat je mij ook als zangeres kunt boeken voor een afscheidsceremonie?


  Of je nu kiest voor een afscheid in het crematorium, een uitvaartcentrum of voor een kerkdienst; muziek zal een belangrijk deel vormen van de afscheidsceremonie. Muziek ontroert en verbindt en heeft daarnaast een helende werking. Het kan de pijn verzachten en je kalmeren. Speciale nummers kunnen jou terug brengen naar de mooie herinneringen samen en geven ruimte tot bezinning. Niet voor niets speelt muziek vaak een grote rol tijdens uitvaarten. Live muziek creëert een warme atmosfeer waarmee verbinding ontstaat tussen hart en ziel en met elkaar. Live muziek creëert een intimiteit die met opnames niet te evenaren is. De muziek is helemaal afgestemd op de emotie van de gelegenheid en verbindt op een dieper niveau.

  Samen met Willem van Boekel vorm ik het akoestisch duo  The Marrows Music Wil jij live muziek en zang bij de uitvaart? Wij kunnen je helpen!

  5/5
  Wil je laten weten dat mijn zus héél erg ontroerd was toen ik haar het schilderij gaf. Ze vindt hem prachtig. Bracht veel emoties los op zo'n 1e verjaardag dat B. er niet meer is. Nogmaals heel érg bedankt voor dit mooie schilderij, ook namens mijn zus.
  Z.K.
  Herinneringsportret

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret