Bruiloft cadeau tip: een liefdevol huwelijksportret

Het meest originele, unieke en persoonlijke cadeau dat jij kunt geven voor het huwelijk

Met een huwelijksportret geef jij een blijvend huwelijkscadeau: origineel, duurzaam, liefdevol en persoonlijk

huwelijksportret liefdesportret man vrouw inkt portret

Klantfoto’s – huwelijksportret in inkt, MadameRuiz

Er valt een prachtige, glanzende envelop op je deurmat. Voorzichtig open je deze en ontdekt de uitnodiging voor het huwelijk van je beste vriendin. Je bent daggast. Wat een eer, wat gaaf. Je ziet het al helemaal voor je. Jouw vriendin, in een prachtige jurk, kanten top, een prachtig uitwaaierende rok, een fantastische ring om haar vinger, haar haren op en top in model, met een eigenwijze, maar bewust losse krul. En haar verloofde, op dat moment haar man, in een fantastisch trouwkostuum met een emotie op zijn gezicht waarvan de tranen over je wangen vloeien. Wat zien ze er beeldig uit. Dit moment, dit plaatje… hier zou je naar kunnen blijven kijken. 

Paniek... welk trouw cadeau geef jij het bruidspaar?

Opeens voel je een lichte paniek bij je opkomen. Wat geef je als daggast en als beste vriendin aan het kersverse bruidspaar? Je wilt met iets fantastisch aankomen wat recht doet aan deze dag, jouw vriendschap en de band met het bruidspaar. Aankomen met het zoveelste peper en zoutstel is niet wat je wilt. Je wilt iets origineels, unieks, iets persoonlijks geven.

Handgemaakt, liefdevol en persoonlijk

Jouw cadeau is daarom niet te vinden in een winkel. Voor jouw cadeau ga je op zoek naar een op maat gemaakt en handgemaakt product. Een product dat liefde uitstraalt en persoonlijkheid bevat. Een product dat past bij een geweldige viering als een huwelijk. En een product dat als een blijvende herinnering aan die prachtige dag, nog vele jaren, en wellicht voor altijd, in gebruik blijft door het echtpaar. 

Alle details van een prachtig moment vereeuwigd in inkt

Met een huwelijksportret geef je zo’n origineel, uniek en vooral ontzettend persoonlijk cadeau. Niet alleen persoonlijk omdat het met veel liefde handgemaakt is, maar ook omdat het speciaal ontwikkeld is voor het bijzondere bruidspaar. Een inkt portret in opdracht dat het beeld van die prachtige jurk en dat prachtige kostuum doet herleven. Een kunstwerk waarin alle details van dat intieme moment in inkt vereeuwigd zijn. Met oog voor detail, met een duidelijke herkenning van het bruidspaar, en met aandacht voor compositie en creativiteit. En, het belangrijkste van alles, de liefde en emotie van de belangrijkste dag van hun leven, vastgelegd voor altijd.

Voorbeeldfoto’s – huwelijksportret

   

  Huwelijksportret in inkt, MadameRuiz

  Huwelijksportret in inkt van Yael en Renée Lopulalan, MadameRuiz

  Een prachtig en liefdevol kunstwerk ter herinnering aan de bruiloft

  Ben jij die vriendin die niet gaat voor een 12 in een dozijn cadeau, maar een stapje extra zet en écht zoekt naar een bijzonder cadeau wat écht bij het bruidspaar past? Een bruidscadeau dat ze niet verwachtten, maar waar ze wel lang van zullen genieten? Dan heb je gevonden wat je zocht. Met jouw cadeau laat je het bruidspaar elke dag opnieuw genieten van een prachtig en liefdevol kunstwerk ter herinnering aan de belangrijkste dag van hun leven.

  Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

  Meer informatie? Neem contact op met MadameRuiz

  liefdesportret yael en renee lopulalan klantfoto
  ''Miriam heeft een prachtig inktportret gemaakt waar wij ontzettend blij mee zijn. Van onze handen tot de details in de kleding: Alles heeft ze perfect weten te vangen in het portret. Naast dat het geweldig is om te hebben is een persoonlijk portret van Miriam een heel mooi cadeau om te geven wij zullen zeker vaker bij haar bestellen.''
  foto van Yael en Renée Lopulalan behorende bij recensie voor MadameRuiz
  Renée Lopulalan
  huwelijksportret
  5/5
  ''Wauw! Prachtig! Heel knap! De details, het kant van mijn jurk, mijn haren, 'X' zijn corsage, zijn haren, heel mooi zoals dit alles getekend is. En verder zijn wij het precies. Het is net een foto. Eindelijk een portret waar ons gezin compleet op is. ''
  Elske
  Huwelijksportret

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret


  Wist je dat… je mij ook kunt boeken als zangeres voor jouw bruiloft? Zowel tijdens de ceremonie, borrel, receptie, diner als feest ben ik s
  amen met Willem van Boekel te boeken in de vorm van een akoestisch duo  The Marrows Music . Wil je iets meer geluid? Boek ons dan als band samen met Wout en Peter. Wil jij live muziek en zang bij jullie bruiloft? Wij kunnen je helpen!