Persoonlijk inkt portret in opdracht - Een persoonlijk portret schilderij laten maken

De kracht van inkt, het contrast met het papier, maar ook de zachtheid van de wassing. Het inspireert me, daagt me uit en verrast me, keer op keer. Met inkt komt de tekening tot leven en de persoon ontvouwt zich bij iedere penseelstreek. Het schilderen is zo meditatief, zo verstillend. De buitenwereld gaat even op pauze en mijn volle concentratie ligt in mezelf en bij jou, mijn muze voor het moment.
Van jouw lievelingsfoto maak ik een persoonlijk, bijzonder en uniek cadeau voor elke gelegenheid. Een cadeau ter viering van het leven, met daarin momenten van zwangerschap, geboorte, de liefde binnen het gezin, vriendschap, liefde en huwelijk. Maar ook cadeaus als hart onder de riem ter verwerking van een afscheid. Je kunt bij mij terecht voor portretten van mensen en dieren. Altijd een persoonlijk cadeau voor een dierbare of voor jezelf!

De mens is een prachtig wezen, vanaf het prille begin. De onbevangenheid van het kind, de oprechtheid, de intense gevoeligheid, de kwetsbaarheid. Als mama van twee prachtige zoons verdrink ik elke dag in die stralende ogen. Die ogen, die alles voor de eerste keer zien en zich overal over kunnen verwonderen. Ik adem het geluk in als die zachte armen me omhelzen of die kleine handjes aan me friemelen van vermoeidheid. Met liefde word je groot. Te groot, te snel.

Laten we de tijd stil zetten. Laten we het moment vast leggen in een onveranderbaar, puur en eerlijk materiaal. Laten we de liefde transformeren in een schildering van jouw kind, vriend(in) of andere dierbare als herinnering aan het moment van nu. 

Elk inkt portret in opdracht is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier van Arches®

inkt portret voor VTWonen in opdracht van Frans Uyterlinde familieportret van Dennis en Bianca met hun 4 kinderen uit Geffen

Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?