Kattenportret

Het meest originele, unieke en persoonlijke cadeau van jouw eigenwijze, lieve viervoeter. Leg de unieke persoonlijkheid van jouw mooie kat vast in een liefdevol en goed gelijkend kattenportret in inkt.

Kattenportret

Kattenportret in inkt, MadameRuiz

Leg de unieke persoonlijkheid van jouw eigenwijze, lieve huisdier vast in een liefdevol en goed gelijkend kattenportret in inkt.

Jouw steun en toeverlaat

Zeker in deze eenzame tijden van quarantaine is je huisdier jouw steun en toeverlaat. Vrolijk rondspringend vertoont hij de mooiste trucs of heerlijk spinnend ligt ze als een warme deken op jouw schoot. Een huisdier is zoveel meer dan een diertje in jouw huis. Het is familie, het maakt van jouw huis een thuis. Als je verdrietig bent is jouw kat jouw knuffel, als je wilt kletsen zal ze doen alsof ze luistert 😉. Jouw huisdier geeft vreugde, troost en gezelligheid. En jullie band maakt van dit prachtige dier een unieke persoonlijkheid, onmisbaar en een volwaardig gezinslid met een eigen plaats in jullie gezin.

Zet jouw kat in het zonnetje

Natuurlijk wil jij jouw huisdier graag in het zonnetje zetten! Dat lieve koppie, dat soms zo ondeugend kan kijken, die prachtige blik in de ogen, dat schattige neusje, of juist die stoere blik. Jouw huisdier is het waard om eens extra aandacht te krijgen. Laat iedereen zien wat jouw kat voor jou betekent en geef jezelf een inkt portret van jouw kat(ten) cadeau. Leg de unieke gezichtsuitdrukking van jouw vriendje vast in een duurzaam kunstwerk. Of kies voor een portret van jullie samen! Een vereeuwiging van jouw eigenwijze, lieve viervoeter in inkt geeft een liefdevolle en blijvende herinnering aan jouw beste vriendje, ook wanneer hij of zij er straks misschien niet meer kan zijn.

Een subtiele herinnering of statement?

Een inkt portret van jouw huisdier is niet alleen een prachtige herinnering aan jouw vriendje, maar ook een tijdloze aanvulling op jouw interieur. Kies voor een portret op a4 voor een subtiel kunstwerk of maak een statement en ‘go big’ en kies voor a2.

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits-aquarelpapier.

   

  Kattenportret in inkt, MadameRuiz

  Twee of meer katten samen op één portret

  Wil je twee of meer katten op één inkt portret, maar krijg je ze niet samen gefotografeerd? Geen probleem, waarschijnlijk kan ik ze moeiteloos combineren.

  5/5
  'Een mooi portret voor mijn dochter laten maken van haar twee katten. Omdat het voor haar verjaardag was, heeft Miriam het in sneltreinvaart gedaan. Zo kon ze het cadeau op haar verjaardag uitpakken! Super service!'
  foto nienke van t klooster behorende bij recensie voor madameruiz
  Nienke van 't Klooster
  Poezenportret

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret