Een kind portret laten tekenen? Maak je van elk klein geluk een groots en blijvend gebaar

Je kind laten portretteren in een schildering / tekening in inkt. Laat een tekening maken van jouw favoriete foto, een prachtig gebaar en een fijne herinnering aan die tijd die zo snel vervliegt. Het meest originele, unieke en persoonlijke cadeau dat jij kunt geven aan een papa of mama, of gewoon lekker aan jezelf! 

Kindportret

Kindportret in inkt, MadameRuiz

De kleine momenten die het leven mooi maken

Een intiem voorleesmoment, een kus, een stoeipartij, een schaterlach, bloemetjes plukken in de wei. Het zijn de kleine momenten die het leven zo mooi maken. Wat kan ik er van genieten als mijn kindjes heerlijk in hun spel op gaan. Het liefste wil ik alles vastleggen. Mijn telefoon komt dan ook regelmatig van pas. Laten we de tijd stil zetten. Laten we het moment vast leggen in een onveranderbaar, puur en eerlijk materiaal. Laten we de liefde transformeren in een schildering van jouw kind(eren) als herinnering aan het moment van nu. 

De ongeposeerde dagelijkse bezigheden

De (ongeposeerde) dagelijkse bezigheden geven zo’n eerlijke herinnering aan de onderlinge relaties van jouw kinderen. Kinderen die zo eerlijk zijn in hun gedrag en waar knuffelmomenten en ruzie elkaar met gemak afwisselen. Ik zie het voor mijn neus gebeuren. Soms smelt ik als mijn kindjes elkaar spontaan omhelzen en kussen of samen dansen en achter elkaar aan stappen. Maar wat is het toch jammer dat de perfecte foto in deze situaties vaak niet bestaat. Het intieme inkt portret op deze pagina was zo’n intiem, vluchtig moment, net op tijd op camera vastgelegd. Deze intimiteit van het gezinsleven verdient het om vast gelegd te worden en een mooie plek te krijgen in jullie huis. De foto van dit voorleesmoment en bedritueel was helaas niet echt mooi. Het bed was niet netjes opgemaakt, en de kwaliteit en de kleur van de foto was niet goed genoeg om af te drukken. Een prachtig moment zou verloren zijn gegaan in een computermap met duizenden foto’s.

Als de perfecte foto niet bestaat

Gelukkig is de perfecte foto niet meer nodig. Ik let niet op kleur of op de (rommel op de) achtergrond. Ongewenste personen kan ik makkelijk filteren. Ik kan me enkel focussen op een speciaal onderdeel van de foto en zo bepaalde onderdelen uit beeld laten. Ik richt me op dat wat er echt toe doet; de relatie tussen jouw kinderen en eventuele knuffels of huisdieren. Ik tover van jullie mooie momenten het perfecte plaatje, doordat ik de foto naar mijn hand kan zetten, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. In mijn focus zoek ik naar de kern van wie jullie zijn. De expressie in het gezicht en in het bijzonder de ogen. Maar ook in de houding (ten opzichte van elkaar) en de emotie in de handen.

Een herinnering in inkt

Voor je het weet straalt dat vluchtige, intieme moment als het perfecte kunstwerk aan jouw muur. Een herinnering in inkt vast gelegd. 

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

Benieuwd of jouw foto geschikt is voor een prachtig intiem kunstwerk? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden!

   

  ''Vandaag het mooiste cadeau ooit van mijn ouders gekregen. Dit portret van onze dochtertjes is zo prachtig mooi gemaakt. Kippenvel toen ik het zag!! Deze gaat het mooiste plekje in huis krijgen!''
  Geertje
  Kindportret

  Kindportret in inkt, MadameRuiz

  '' Lieve Miriam, Wat hebben we genoten van het uitpakken van de portretten. Je had gelijk, in het echt is het nog zoveel mooier. 😍 Dank je wel dat je dit prachtige cadeau voor ons wilde maken. 2 portretten van onze lieve jongens. De persoonlijke briefjes erbij waren een perfecte aanvulling. Mooie woorden voor later. 😊 nogmaals ontzettend bedankt voor het plezierige contact, je geduldige reacties en je fantastische werk. Je gaat nog heel veel mensen heel erg blij maken. ❤ Lieve groeten, Remco, Deborah, Yuri & Daan.''
  Remco, Deborah, Yuri en Daan
  Kindportretten
  5/5
  ''Het portret dat Miriam heeft gemaakt van onze kids is echt ontzettend mooi. Absoluut vakwerk waar we naar kunnen blijven kijken!''
  foto sigrid theunissen behorende bij recensie voor madameruiz
  Sigrid Theunissen
  Kindportret

   

  Wil jij jouw persoonlijk portret laten tekenen / schilderen op a4 of pak je uit op formaat XXL A0-formaat? Alle formaten, ook afwijkende verhoudingen, zijn bespreekbaar, zodat jouw kindportret schilderij mag stralen als kunst aan de muur zoals gezien op VTWonen Weer verliefd op je huis

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret