MadameRuiz: Levering- en retourbeleid

LEVERING- EN RETOURBELEID
MadameRuiz | Inkt portret in opdracht
Laatst bijgewerkt op 16-januari-2021

Levertijd en verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen van standaard producten zoals prints die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of zijn er andere onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte) en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte en vinden we samen een passende oplossing.

Portretten in opdracht hebben logischerwijs meer tijd nodig omdat deze producten speciaal voor jou met de hand worden gecreëerd. Bij aanvang van de opdracht wordt in overleg afgesproken wanneer het portret uiterlijk met PostNL verstuurd zal worden. Doorgaans mag je rekening houden met twee tot drie weken. De verantwoordelijkheid voor vertraging opgelopen door een late betaling, aanleveren van geschikt beeldmateriaal en eventuele teksten door de opdrachtgever, adresgegevens of andere informatie noodzakelijk voor de opdracht, ligt bij de opdrachtgever, en kan verschuiving van de levertermijn tot gevolg hebben. Via mail of ander gekozen communicatiemiddel wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt standaard een track and trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen. Inkt portretten in opdracht worden aangetekend verzonden.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€4,- voor bestellingen tot € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Retourbeleid

Let op: Het werk mag op geen enkele manier gekopieerd, nagemaakt of gedeeld zijn, dus ook niet online of via sociale media.

Mag ik een product terugsturen?
Dat ligt er aan of het product speciaal voor jou gemaakt is of dat je een standaard product hebt aangeschaft.
Producten die NIET geretourneerd mogen worden: Producten die speciaal voor jou in opdracht gemaakt zijn mogen helaas niet terug gestuurd worden naar MadameRuiz. Omdat het gaat om persoonlijke maatwerk is dit product uitgesloten van het herroepingsrecht. (toelichting: ik kan uw portretten, rouwkaarten of geboortekaartjes niet terugnemen en aan iemand anders verkopen, ze worden voor u persoonlijk gemaakt). Mocht er iets mis zijn met het product of u bent niet tevreden, dan dien je hier zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst melding van te maken. MadameRuiz zal samen met jou een passende oplossing zoeken.
Producten die WEL geretourneerd mogen worden: Kunstprints mogen wél geretourneerd worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat je enkele kunstprints besteld hebt en dat je achteraf je bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. In het geval dat je de hele bestelling terug stuurt, krijg je de volledige orderkosten incl. verzendkosten gecrediteerd. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert ben jij als klant verantwoordelijk voor de gemaakte verzendkosten indien het restant van de bestelling onder de 50euro komt. De kosten van retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen in de meeste gevallen circa 4,35 per pakket (binnen Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je eenvoudig contact met ons opnemen via art@madameruiz.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Mag ik een product ook ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is bij kunstprints geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met art@madameruiz.nl . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Een product dat in opdracht voor jou gemaakt is mag helaas niet worden geruild.

Wat als mijn product beschadigd raakt tijdens transport?
MadameRuiz doet er alles aan om jouw product zo goed mogelijk te verpakken. Producten worden samen met een stevig grijskarton ingepakt in een waterbestendige sleeve en vervolgens vervoerd in een stevige verzenddoos. In het geval het product toch beschadigd binnen komt, dien je MadameRuiz direct op de hoogte te brengen van eventuele beschadigingen tijdens transport. Maak altijd foto’s van het product en de verpakking. In overleg zal een passende oplossing gezocht worden. MadameRuiz is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens retour.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via art@madameruiz.nl . We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Algemene Voorwaarden

Voor de volledige algemene voorwaarden verwijs ik je naar onze Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

MadameRuiz
0031 6 111 26 805
art@madameruiz.nl
www.madameruiz.nl

Vestigingsadres:
Den Herd 6
5386EX Geffen
Openingstijdens op afspraak

KvK: 76884511
BTW: NL003119585B70