Persoonlijk inkt portret in opdracht - Huisdieren

Is jouw huisdier jouw beste maatje? Laat de beeltenis van jouw hond, kat, paard of vogel omzetten in een kunstzinnige vertaling in inkt. Natuurlijk kun je ook samen met jouw hond, kat, paard of vogel worden geportretteerd.

De kracht van inkt, het contrast met het papier, maar ook de zachtheid van de wassing. Het inspireert me, daagt me uit en verrast me, keer op keer. Met inkt komt de tekening tot leven en jouw trouwe huisdier ontvouwt zich bij iedere penseelstreek. Het schilderen is zo meditatief, zo verstillend. De buitenwereld gaat even op pauze en mijn volle concentratie ligt in mezelf en bij jouw huisdier, mijn muze voor het moment.
 

5/5
''Ik wilde heel graag onze lieve Golden Retriever vast gelegd hebben in kunstvorm. Toen ik het werk van MadameRuiz zag heb ik haar gevraagd of zij ook portretten van huisdieren kan maken. Zij is meteen voor mij aan de slag gegaan en ik was echt zo onder de indruk van het eindresultaat! Echt knap hoe mooi gedetailleerd het kunstwerk is geworden. Nogmaals heel erg bedankt!!. Wij zijn er nog steeds super blij mee 🥰''
foto Karima Boualem behorende bij recensie voor MadameRuiz
Karima Boualem
baasje van Luna