Spaar jij mee voor een gratis portret?

Of een directe korting op jouw volgende aankoop?

Omdat ik mijn klanten en ambassadeurs ontzettend wil bedanken voor het vertrouwen in MadameRuiz bied ik mijn spaarplan aan.

Hoe werkt het spaarprogramma en vriendenprogramma?

Spaarprogramma in een notendop:
– Voor alle inkt portretten in opdracht van MadameRuiz spaar je 10% van jouw totale aankoopbedrag voor een volgende bestelling. Het spaarbedrag wordt automatisch bijgeschreven op jouw tegoed bij betaling van jouw portret/portretten.
– Je mag doorsparen zolang je wilt. Zo kun je sparen voor een gratis portret of korting op een portret in opdracht.
– Je mag je spaartegoed op ieder gewenst moment inzetten.
– Wanneer je jouw tegoed wilt inzetten neem je contact op met MadameRuiz, zodat je een aangepaste factuur kunt ontvangen waarop jouw spaartegoed in mindering kan worden gebracht.
– Benieuwd naar jouw spaarsaldo? Check het via art@madameruiz.nl

Vriendenprogramma:

– Voor iedere vriend die jij laat kennismaken met MadameRuiz spaar jij 5% van het eerste aankoopbedrag van jouw vriend. Het enige wat je hoeft te doen is jouw naam door te laten geven via mail of via de bestelnotities in de webshop. Jij ontvangt automatisch een mailtje met jouw nieuwe actuele spaarsaldo. Credits dienen direct bij aanvraag van de opdracht te worden gegeven en kunnen niet achteraf worden toegekend.
– Partners en/of huisgenoten zijn uitgesloten van het vriendenprogramma. 
– Meedoen aan het vriendenprogramma kan vanaf 1 januari 2022. 
– Meedoen als bedrijf / influencer? Neem contact op met MadameRuiz via art@madameruiz.nl 

De kleine lettertjes:
– Je kunt spaartegoed enkel verdienen met inkt portretten in opdracht. Prints, lijsten, passe partouts, verzendkosten en andere producten zijn uitgesloten van dit spaarplan.
– Je kunt jouw spaartegoed enkel inzetten voor inkt portretten in opdracht. Prints, lijsten, passe partouts, verzendkosten en andere producten zijn uitgesloten van dit spaarplan.
– Het spaartegoed kan ingezet worden als korting op de actuele prijzen voor inkt portretten in opdracht op het moment van bestellen.
– Het spaartegoed kan nooit in geld worden uitgekeerd.
– Het tegoed blijft onbeperkt geldig zolang MadameRuiz bestaat.
– Spaartegoeden kunnen worden verzilverd vanaf 1 januari 2022.
– De algemene voorwaarden van MadameRuiz zijn van toepassing.

o.a. Zwangerschapsportret, geboorteportret, prematuur portret, kindportret, familieportret, liefdesportret, huwelijksportret, herinneringsportret

Honden, katten, paarden en vogels

    Elk inkt portret in opdracht is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

    inkt portret voor VTWonen in opdracht van Frans Uyterlinde familieportret van Dennis en Bianca met hun 4 kinderen uit Geffen