Speciale verzoeken

Op zoek naar een uniek cadeau, helemaal afgestemd op jouw wensen? Naast inkt portretten in opdracht van mens en/of dier kun je bij MadameRuiz ook terecht voor speciale verzoeken, zoals het schilderen van jouw woning, het toevoegen van symbolische beelden zoals vlindertjes of een sterrenstand bij een portret of kenmerkende objecten zoals een muziekinstrument of een fiets. Daarnaast kun je ook een logo of naam toevoegen aan jouw schilderij in opdracht en bestaat zelfs de mogelijkheid om jouw portret in kleurrijke inkten te laten uitvoeren of zelfs meer abstract te gaan, zoals in het zwangerschapsportret (hier deels gecensureerd) en bij de danseres.

portret fietser wielrennen wielrenner
''Onze woning dateert uit 1915 en hadden foto's uit de oude situatie die we graag als aquarel wilden laten vastleggen. We zagen door het programma VT Wonen het prachtige werk van MadameRuiz (Miriam) en zochten met haar contact. Dit prettige contact resulteerde in schitterend aquarel van onze woning. We bevelen dan ook Miriam zeker aan! Miriam je krijgt van ons de 5 verdiende sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ Groetjes Ria en Fred Kunst''
Ria en Fred Kunst
Huisportret
herinneringsportret inkt portret man op een fiets
''Eindelijk een portret waar ons gezin compleet op is''
Elske
Huwelijksportret / Familieportret

Ik maak jouw unieke schilderij

Omdat alle portretten handwerk zijn en speciaal in opdracht worden gemaakt, is het werk volledig naar wens te maken. Heb je een speciaal cadeau nodig en wil je een bijzonder beeld laten tekenen in een inkt schilderij, neem dan zeker even contact op met MadameRuiz om jouw wensen door te spreken. Wellicht vormen wij een match en maak ik jouw unieke kunstwerk!