MadameRuiz bij Werk aan de Muur & OhMyPrints

MadameRuiz maakt naast inkt portretten in opdracht ook digitale schilderijen die zij verkoopt via platform Werk aan de Muur en OhMyPrints.  In haar digitale werk focust MadameRuiz zich op 4 thema’s:

Het abstracte portret van mensen, voornamelijk vrouwen
De oude meesters in een nieuw jasje | Nieuwe Meesters
Dieren als honden, katten, vogels, koeien en paarden
De natuur, zoals bloemen en landschappen.

Hieronder vindt je het digitale werk van MadameRuiz en kun je direct doorklikken naar haar webshop op Werk aan de Muur. 

Dame in gele jurk geïnspireerd op het schilderij van Max Kurzweil, te koop bij Werk aan de Muur en OhMyPrints

Alle Digital Art kunstwerken van MadameRuiz zijn bij Werk aan de Muur te bestellen op elk gewenst medium en in elk gewenst formaat

Uitgelichte werken

Meest verkocht

Thema: Night Vibes

Thema: Touch of Blue

Magazine nr.11 '22

Tafelboek '22

Nieuw in de Collectie

Categorieën

De werken van MadameRuiz zijn in diverse categorien ingedeeld, zoals Nieuwe Meesters, Abstracte portretten, The fashion collection, Natuur met bloemen en landschappen en diverse soorten dieren. Klik op een categorie naar keuze om direct naar de shop op Werk aan de Muur te gaan, of scroll naar beneden voor meer voorbeelden. Ieder werk is te bestellen in ieder gewenst formaat en op ieder gewenst medium.

Oude meesters in een modern jasje

Abstracte vrouwen portretten

collage en stencil technieken

Bloemige portretten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prachtige en krachtige paarden in aquarel

Stoere vrouwenportretten in collage stijl met een vleugje fashion

Digitaal geschilderde vrouwenportretten

Natuur: bloemen en landschappen in schilderachtige stijl

Heerlijke digital art schilderijen van geabstraheerde en kleurrijke koeien en stieren vind je in ‘The Cow collection’. Ga jij voor een stoere schotse hooglander, of wil je liever een kusje van een schattige koe? 

Een kleurrijke interpretatie op het eeuwenoude werk van o.a. Johannes Cornelisz. Verspronck, Gustave Klimt, Max Kurzweil, Johannes Vermeer, Jan Davidsz. de Heem en Rembrandt van Rijn. Eeuwenoude portretten en bloemstillevens in een verfrissend en letterlijk nieuw jasje. Experimenteel en kleurrijk.

Ik geniet elke dag van mijn aankoop!
Het kunstwerk op canvas geprint en met goudkleurige omlijsting is van een uitstekende kwaliteit. Vakkundig gemaakt, zeer zorgvuldig verpakt, goede communicatie. Ik ben al aan het sparen voor het volgende kunstwerk!
- Sonja

Geabstraheerde expressionistische digitale portretten van diverse hondenrassen, van Vizsla, Retrievers en Saluki, tot Franse bulldogs, Cavalier King Charles en anderen.

Stijlvolle en stoere vrouwen, op de scheidslijn van punk en chique. Eigenwijs en experimenteel. Schilderachtige kunstwerken met vergrijsde kleuren en roze in de hoofdrol. Een heerlijk eigenwijs beeld voor een modern en speels interieur. 

Abstracte portretten van voornamelijk vrouwen, in diverse vormen. Zoals romantische, abstracte bloemenmeisjes in warme kleuren als taupe, beige, roze, bruin, oranje en wit. Maar ook stoere, sexy vrouwen in mannelijke kleuren als blauw, zwart en grijs.

Abstracte natuurschilderijen van bloemen,  planten en landschappen. Ga jij voor een roze bloesem, gele zonnebloemen of een romantische lelie? Of kies je voor een zeelandschap of een bloemstilleven geïnspireerd op de oude meesters zoals Jan Davidsz. de Heem en Hans Bollongier?

Wat is Werk aan de Muur en OhMyPrints?

Wellicht heb je het concept voorbij zien komen op VTWonen Weer verliefd op je huis. Wekelijks kiezen de stylisten van VTWonen enkele kunstwerken uit de collectie van Werk aan de Muur en kleden hiermee de ruimtes van de bewoners tip top aan. De collectie van Werk aan de Muur wordt beheerd door individuele beeldmakers, zoals kunstenaars, fotografen en illustratoren. Ieder werk dat je hierboven ziet komt uit mijn shop bij Werk aan de Muur en is te bestellen in ieder gewenst formaat en op iedere gewenste drager, zoals canvas, aluminium, acrylglas,  behang en staal. En meer. Ontdek het zelf 🙂

Mijn shop bij Werk aan de Muur en OhMyPrints

In mijn shop op werk aan de muur kun je mijn Digital Art bestellen. Omdat ik normaal gesproken vrijwel enkel in opdracht werk, is mijn autonome kunst via Digital Art echt een heerlijke experimentele uitlaatklep. Dit betekent dus ook dat ik lekker blijf experimenteren met schildertechnieken en collagetechnieken middels Photoshop. Mijn inspiratie haal ik uit mensen en dieren, maar ook bloemen vind ik erg mooi en vrolijk. Ik ben vooral geïnspireerd door het lichaam en gelaat van de vrouw, dus deze zal je in veelvoud in mijn werk terug zien. Hiermee kan ik kracht tonen, maar ook juist zachtheid en vrouwelijkheid.

Mijn ‘fashion collection’ kenmerkt zich door een gewaagde stijl van lichte punk in een zacht roze achtergrond. Stoere vrouwen, gevormd door collagetechnieken en vervolgens digitaal geschilderd in vrouwelijke, maar stoere kleurencombinaties. Elk schilderij heeft zo haar eigen twist.

Deels overlappend met mijn ‘fashion collection’ is de collectie ‘Nieuwe Meesters’ waarin werken van o.a. Johannes Verspronck, Rembrandt van Rijn, Gustav Klimt, Max Kurzweil, Frida Kahlo in een nieuw jasje gegoten worden.

Andere werken worden gecategoriseerd in de collecties: bloemen & planten, portretten en abstracte portretten, koeien, honden, katten, paarden en vogels.

Heb jij al een Werk aan de Muur van MadameRuiz?

Laat het me weten!

Dame in gele jurk geïnspireerd op het schilderij van Max Kurzweil, te koop bij Werk aan de Muur en OhMyPrints

Heb jij een Werk aan de Muur van MadameRuiz? Natuurlijk ben ik reuze benieuwd naar het eindresultaat in jouw interieur. Stuur je mij een foto of een berichtje met jouw ervaring met mijn Digital Art? Ik kom graag met jou in contact! 

 

Ik geniet elke dag van mijn aankoop!
Het kunstwerk op canvas geprint en met goudkleurige omlijsting is van een uitstekende kwaliteit. Vakkundig gemaakt, zeer zorgvuldig verpakt, goede communicatie. Ik ben al aan het sparen voor het volgende kunstwerk!
- Sonja

Blauwe Gaai, roze editie, aquarel, te koop bij Werk aan de Muur en OhMyPrints

Mijn reis bij Werk aan de Muur blijven volgen?

Wil je mijn reis bij Werk aan de Muur volgen, abonneer je dan op mijn nieuwe instagram-kanaal @madameruiz.digital.art of check regelmatig deze pagina 🙂