SHOP

Bestel jouw inkt portret in opdracht

Boek mij als zangeres

Met een stem die zowel fluweelzacht als krachtig is, weet MadameRuiz haar publiek te raken. Met veel gevoel en vrijheid in haar stem, zet zij een krachtige, maar subtiele performance neer, geschikt voor zowel bruiloft, begrafenis, huiskamerconcert, verjaardagsfeest, high tea, diner, borrel als receptie. In overleg is het eventueel mogelijk MadameRuiz te boeken samen met een live gitartist.

Op verzoek studeert zij speciaal voor jou een nummer in, zodat het optreden een extra persoonlijk randje krijgt.

Wat je kunt verwachten is mooie, sfeervolle muziek waarbij je kunt wegdromen, een emotioneel moment, een verliefde blik met hier een daar een krachtig nummer. Een afwisselende, akoestische setlijst met vooral veel bekende nummers in de stijlen pop, rock en jazz. Krachtige ballads in instrumentaal uitgeklede vorm, waardoor de stem van de zangeres het hoofdingredient vormt. Verwacht geen polonaise, handjes zwaaien en voetjes van de vloer, maar geniet van de intimiteit en connectie en van vocale kwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bestel mijn danseressen

Bestel mijn abstracte portretten

Bestel mijn digital art bij Werk aan de Muur

Bij Werk aan de Muur vind je op maat gemaakte kunstwerken. In drie stappen hangt er een werk aan jouw muur! Van kleine fotoprint tot wandvullend behang.

Inclusief gratis verzending. Jouw stijl, jouw Werk aan de Muur!

Their web shop is named OhmyPrints in Germany and France. Quality giclée fine-art prints on canvas, aluminium, steel acrylic glass, or framed prints are available in a wide range of sizes. 

Free shipping within the Netherlands, Belgium, Germany and France.
Further shipping options: Austria, Denmark, Finland, Ireland, Luxembourg, Norway, Poland, Sweden, Switzerland, and United Kingdom.

Prints op A4

Hoogwaardige kunst print, A4 op duurzaam papier van landbouwafval.