Met een zwangerschapsportret in inkt maak je een blijvende herinnering aan de meest intieme periode met je kind.

Een persoonlijke tekening laten maken: Geef het cadeau aan je vrouw als dank voor de kracht die ze levert om samen met jou een gezin te vormen. Of geef het als vriendinnengroep cadeau tijdens de babyshower. Het meest originele, unieke en persoonlijke cadeau dat jij kunt geven aan een zwangere of net bevallen vrouw. Je kunt een foto na laten tekenen van de prachtige zwangere vrouw met haar bolle buik. Eventueel met broertjes en zusjes erbij. Inkttekeningen met oost-indische inkt vormen een blijvende herinnering aan de meest intieme periode van de zwangerschap.

Zwangerschapsportret

zwangerschapsportret inkt portret moeder met zwangere buik en peuter

Zwangerschapsportret in inkt, MadameRuiz

Zwanger zijn is het meest intieme gevoel dat bestaat

Een mooie bolle buik, zachte klopjes of stevige schopjes. Zwanger zijn is wellicht het meest intieme gevoel dat bestaat. Je voelt je zo verbonden met je mini-mensje. Het kleine kindje dat jij bescherming biedt en de ruimte geeft om te groeien. Het kindje dat je voedt. Ik herinner me mijn eigen zwangerschappen nog goed. Hoe ik er van kon genieten dat mijn kindjes wakker werden, wanneer ik rustig probeerde te slapen. Dat zachte gerommel, die verbondenheid, die intimiteit, dat laat me nooit meer los.

Het doorknippen van de navelstreng is de eerste stap richting zelfstandigheid

Je leeft 9 maanden toe naar het moment suprême dat je kindje geboren zal worden. Dat je jullie kindje voor het eerst in je armen krijgt. Een fantastisch moment. Die eerste aanraking. Die eerste blik. Die eerste geluiden. De inspanning die je geleverd hebt en de beloning die je er voor ontvangt. Maar vanaf het moment van geboren worden begint ook de weg naar zelfstandigheid. En dit begint al met het doorknippen van de navelstreng. Een moment dat wij extra betekenis gaven doordat de papa de lichamelijke verbondenheid mocht verbreken en we uiteindelijk een stukje van de navelstreng bewaarden ter herinnering aan die bijzondere intimiteit. En hoewel je er lichamelijk niets van voelt, laat je symbolisch en emotioneel een stukje los. Jouw kindje is een eigen mensje en gaat de wereld ontdekken. 

Een lege buik

Je buik voelt leeg, letterlijk. Het eerste huisje van jouw kindje is niet meer in gebruik. En hoewel je intens geniet van je geboren kindje, denk je nog graag terug aan die intieme momenten uit de zwangerschap. Die opgeblazen handen en voeten laat je even voor lief, maar dat gestommel van binnen, en de ‘lichamelijke gesprekken’ die jullie voerden, blijven speciaal. Een inkt portret van jouw prachtige, zwangere lijf, maakt deze herinnering blijvend. De zwangerschap en de daarbij behorende lichamelijke verbondenheid tussen jou en je kindje vastgelegd in een liefdevol, persoonlijk en duurzaam kunst cadeau. 

Samen herinneringen ophalen

Met de jaren zie je jouw kindje groeien. Groter worden en mentaal groeien. Als mama en papa helpen jullie je kindje naar zelfstandigheid. Maar hoe fijn is het, om je kindje regelmatig even bij je te nemen en samen herinneringen te delen. Kijkend naar het inkt portret van het prille begin van jullie band zal resulteren in een gevoel van samen zijn, verbondenheid en liefde. Kijk eens waar jullie vandaan zijn gekomen en naar de weg die is afgelegd om te komen waar jullie nu zijn. Wat een prachtige reis. De mooiste reis die je samen kunt maken. 

Elk portret is 100% handgemaakt op kwaliteits aquarelpapier.

Een inkt portret van die bolle buik is een persoonlijk cadeau om te geven aan de kersverse moeder. Als bijzonder kraamcadeau voor mama, als blijk van waardering. Een blijvende herinnering aan de zwangerschap en aan de kracht die schuil gaat in het prachtige lichaam van deze vrouw. Een lichaam dat gevierd mag worden om het leven dat ze heeft gegeven en zal begeleiden naar een wereld van ontdekkingen.

   

  Na een uitzending van VT Wonen te hebben gezien, met daarin een item over Miriam, met haar persoonlijke inktportretten, was ik helemaal verkocht. Dit is wat ik zocht, een uniek en persoonlijk kraamcadeau voor mijn zwangere dochter.
  Na de bevalling was zij dan ook blij verrast en ontroerd met haar zwangerschapsportret. Een bijzondere, originele, en dierbare herinnering uit een bepaald moment in haar leven.
  Miriam heeft alle moeite voor mij gedaan, zodat ik haar zwangerschapsportret, als onderdeel van het kraamcadeau, net na de bevalling kon overhandigen.

  Ria

  - Zwangerschapsportret

  Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een babyshower ? Een inkt portret in opdracht van de zwangere mommy-to-be is een fantastisch persoonlijk cadeau. Zeker weten dat ze hier nog heel lang van gaat genieten! 

  Zwangerschapsportret in inkt, MadameRuiz

  Interesse gewekt voor een inkttekening in opdracht?

  Twijfel je nog? Lees dan ook eens de recensies voor MadameRuiz Inkt portret in opdracht en laat je overtuigen door de klanten die jou voor zijn gegaan. 

  Wil je een portret laten tekenen, maar wil je graag nog even de mogelijkheden op een rijtje? Klik dan rustig door op één van onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende keuzes voor een persoonlijk portret en voor voorbeelden van gemaakte inkttekeningen .
  Zwangerschapsportret
  Geboorteportret
  Prematuur portret
  Kindportret
  Familieportret
  Liefdesportret
  Huwelijksportret
  Herinneringsportret
  Handenportret
  Hondenportret
  Kattenportret
  Paardenportret
  Vogelportret